Klik hier om terug te keren naar Homepage

vzw HOUVAST

 

 

Klik hier voor pdf-versie..
Niet gehuwd, wel uit elkaar
- introductie

 

Steeds meer mensen worden geconfronteerd met een langdurige relatie die (plots) eindigt. Vaak is het alsof er een berg op je neerstort.

Wat is er gebeurd, wat staat mij te wachten? Welke belangrijke beslissingen moet ik nemen en welke gevolgen gaan die hebben op de kinderen en op mijzelf? Wat gaan de mensen ervan zeggen?

In elke ‘scheiding’ zijn er twee aspecten. Het juridische (wettelijke) en het emotionele. Hoewel we allemaal vooral gedreven worden door onze emoties, is het ontzettend belangrijk te kiezen voor een goede procedure en daarin een beetje zakelijk te denken.

We zetten de mogelijkheden op een rijtje, waarbij we ook stilstaan bij de gevolgen voor de kinderen, financiële consequenties enz.

 

vzw HOUVAST april 2014 20/1

Wens je meer te weten over dit onderwerp, of wil je hierover je eigen ervaringen delen met andere bezoekers, dan kan je dit steeds doen op het FORUM. In ons forum voeren bezoekers van onze site gesprekken waarin ze hun eigen ervaringen delen met elkaar, steun geven aan elkaar of nuttige tips uitwisselen. De sterkte van vzw HOUVAST ligt hierin dat men op een snelle wijze veel kan leren van de ervaringen van anderen.

 


snelmenu

Snelmenu naar andere artikels:

 

Laatst aangepast op 18-05-2014 Aangepast

2003-2014 - vzw Houvast