Norton (tijdelijkà uitschakelen

Vragen en antwoorden over het gebruik van allerhande internettoepassingen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Katia
Berichten: 689
Lid geworden op: 12 jun 2008, 21:58
Locatie: Waasland

Norton (tijdelijkà uitschakelen

Bericht door Katia » 18 feb 2010, 12:20

Hoe kan ik Norton tijdelijk uitschakelen?
Zou nl. verbinding met modem verhinderen of toegang tot internet explorer blokkeren en Telenet heeft me aangeraden dit even uit te schakelen om te zien of verbinding dan mogelijk is.
Alleen kan ik niet terugvinden hoe ik dat effe uitschakel.

Gebruikersavatar
Nickyboy
Berichten: 1089
Lid geworden op: 17 nov 2006, 10:10
Locatie: Drongen

Re: Norton (tijdelijkà uitschakelen

Bericht door Nickyboy » 18 feb 2010, 12:29

www.helpmij.nl/forum/showthread.php?t=219889

zou je al deeltje moeten oplossen, ik herinner me ook zoiets, rechts klikken en auto protect effe afzetten..
The power of love
A force from above
Cleaning my soul
The power of love
A force from above
A sky-scraping dove

Gebruikersavatar
Aquaman
Teamlid
Berichten: 953
Lid geworden op: 16 jun 2009, 06:48

Re: Norton (tijdelijkà uitschakelen

Bericht door Aquaman » 18 feb 2010, 13:17

Katia schreef:Hoe kan ik Norton tijdelijk uitschakelen?
Zou nl. verbinding met modem verhinderen of toegang tot internet explorer blokkeren en Telenet heeft me aangeraden dit even uit te schakelen om te zien of verbinding dan mogelijk is.
Alleen kan ik niet terugvinden hoe ik dat effe uitschakel.
Je zou dit beter volledig van je pc zwieren! :lol:

Er bestaan zeer goede GRATIS alternatieven. :yes:
Veni, Vidi, Velcro...

Gebruikersavatar
Katia
Berichten: 689
Lid geworden op: 12 jun 2008, 21:58
Locatie: Waasland

Re: Norton (tijdelijkà uitschakelen

Bericht door Katia » 18 feb 2010, 13:34

Het is de pc van mn ouders... en ik vrees dat er niets anders zal opzitten dan het eraf te smijten.

@ Nickyboy: Thanks maar het is me nog niet gelukt :?

Gebruikersavatar
Aquaman
Teamlid
Berichten: 953
Lid geworden op: 16 jun 2009, 06:48

Re: Norton (tijdelijkà uitschakelen

Bericht door Aquaman » 18 feb 2010, 14:34

Katia schreef:Het is de pc van mn ouders... en ik vrees dat er niets anders zal opzitten dan het eraf te smijten.

@ Nickyboy: Thanks maar het is me nog niet gelukt :?
Hier kun je lezen hoe je die kan verwijderen. :whistle:
Veni, Vidi, Velcro...

Gebruikersavatar
Cyber
Berichten: 766
Lid geworden op: 29 jun 2008, 17:08
Locatie: Gent
Contacteer:

Re: Norton (tijdelijkà uitschakelen

Bericht door Cyber » 18 feb 2010, 15:10

Google is our friend!

"norton uitschakelen" en de eerste hit op google is:

http://service1.symantec.com/SUPPORT/IN ... enDocument

Hopelijk de juiste want je geeft geen info omtrent de versie van de Norton...

Nic

Gebruikersavatar
Katia
Berichten: 689
Lid geworden op: 12 jun 2008, 21:58
Locatie: Waasland

Re: Norton (tijdelijkà uitschakelen

Bericht door Katia » 18 feb 2010, 15:44

Ik zal het de volgende keer als ik nog eens bij hen ben proberen.
Het lijkt een basisversie te zijn van Norton die alleen maar kan scannen, is dat mogelijk want ik zag op een bepaald moment de mogelijkheid om te updaten naar Norton 360 (?) dat ook "bescherming" kon bieden. Verder heb ik er niets van zien staan.

Plaats reactie