nog een vraagje

Vragen en antwoorden over het gebruik van allerhande internettoepassingen.
Gebruikersavatar
miriam
Berichten: 6613
Lid geworden op: 03 mar 2005, 18:41
Locatie: temse

nog een vraagje

Bericht door miriam » 22 dec 2008, 19:31

ik heb dus een nieuwe pc
en ik krijg mijn schermbeveiliging niet in werking.

dus nee niet gewoon rechts klikken scherm ,schrembeveilinging want dit werkt niet

het rare is dat ik wel mijn bureaublad kan veranderen
beeldresolutie enzo

iemand een idee?
ook ziek zijn ga ik overwinnen.

130718

Bericht door 130718 » 22 dec 2008, 20:27

da's toch altijd met de rechtermuisklik? zelfs met vista is dat zo.. dan naar persoonlijke voorkeuren.. en dan krijg je ne kader.

Gebruikersavatar
miriam
Berichten: 6613
Lid geworden op: 03 mar 2005, 18:41
Locatie: temse

Bericht door miriam » 22 dec 2008, 20:32

nee dat is hem hem juist ,lukt niet???
ook ziek zijn ga ik overwinnen.

Gebruikersavatar
Cyber
Berichten: 766
Lid geworden op: 29 jun 2008, 17:08
Locatie: Gent
Contacteer:

Bericht door Cyber » 22 dec 2008, 22:03

miriam66 schreef:nee dat is hem hem juist ,lukt niet???
En wat lukt er dan niet? Wil je iets meer info geven ajb? Met de melding "het lukt niet" kan je moeilijk verder geholpen worden miriam. ;)

Werk je met Vista of XP of iets anders? Zie je foutmeldingen?

Grtjs,

Nic

Gebruikersavatar
miriam
Berichten: 6613
Lid geworden op: 03 mar 2005, 18:41
Locatie: temse

Bericht door miriam » 22 dec 2008, 22:56

Ik werk dus met xp
en bij een normale schermbeveiliging moet je l rechts klikken ,eigenschappen,schermbeveiliging.
één uitkiezen,en op toepassen en ok klikken.

Wel ik doe dit allemaal maar krijg mijn schermbeveiliging niet in werking.
en ik krijg ook geen foutmelding.

Probeer ik één te downloden via het internet ,komt hij wel in de lijst maar ik krijg hem niet gzien.

Klik ik op voorbeeld ,krijg ik hem wel efkes te zien.

Dus het is raar en dit ben ik nog nooit op geen enkele pc ooit tegen gekomen??
ook ziek zijn ga ik overwinnen.

20100226

Bericht door 20100226 » 22 dec 2008, 23:00

En heb je de tijd waarna hij moet inschakelen ook ingesteld?

Gebruikersavatar
miriam
Berichten: 6613
Lid geworden op: 03 mar 2005, 18:41
Locatie: temse

Bericht door miriam » 22 dec 2008, 23:06

jaja is ook ok

had ik speciaal op 2 min gezet :oops:

En ik had graag een kerstscreensaver
,heb vroeger ook al mijn foto's als saver gebruikt.
zo in dia reeks (ge weet wel)
ook ziek zijn ga ik overwinnen.

130718

Bericht door 130718 » 23 dec 2008, 08:51

als je op voorbeeld klikt mag je wel niet met je muis bewegen he, anders gaat dat spel niet in gang zenne...

Gebruikersavatar
Werner
Teamlid
Berichten: 10285
Lid geworden op: 18 okt 2004, 09:22
Locatie: Pajottenland

Bericht door Werner » 23 dec 2008, 11:53

dropke schreef:als je op voorbeeld klikt mag je wel niet met je muis bewegen he, anders gaat dat spel niet in gang zenne...
:lol: :lol: :lol:
Merci, Dropke.
No one is useless in this world who lightens the burdens of another (Charles Dickens)

130718

Bericht door 130718 » 23 dec 2008, 12:08

Werner schreef:
dropke schreef:als je op voorbeeld klikt mag je wel niet met je muis bewegen he, anders gaat dat spel niet in gang zenne...
:lol: :lol: :lol:
Merci, Dropke.
ja seg, de eerste keer dat ik op voorbeeld klikte begon dat, maar duurde maar een seconde of zo..wist ik veel dat ge niet aan die muis mocht komen.. en kheb daar toen mee zitten knoeien.. tot opeens m'n frank viel.. :lol: :lol:

Gebruikersavatar
Nathesi
Berichten: 6627
Lid geworden op: 29 nov 2004, 23:39
Locatie: Sint-Amandsberg

Bericht door Nathesi » 23 dec 2008, 12:15

dropke schreef:
Werner schreef:
dropke schreef:als je op voorbeeld klikt mag je wel niet met je muis bewegen he, anders gaat dat spel niet in gang zenne...
:lol: :lol: :lol:
Merci, Dropke.
ja seg, de eerste keer dat ik op voorbeeld klikte begon dat, maar duurde maar een seconde of zo..wist ik veel dat ge niet aan die muis mocht komen.. en kheb daar toen mee zitten knoeien.. tot opeens m'n frank viel.. :lol: :lol:
Ik vermoed eigenlijk dat Werner zich afvraagt hoe je kan klikken zonder je muis te bewegen 8) ;)
Op een dag ontmoetten Vriendschap en Liefde elkaar. Liefde vroeg: "Waarom besta jij, terwijl ik al besta?"
Vriendschap glimlachte en zei: "Om een glimlach te brengen waar jij tranen achterlaat"

130718

Bericht door 130718 » 23 dec 2008, 12:50

ooooooooooh help hihi ja watte nu heb ik hem.. in de volgorde he..hihi

Gebruikersavatar
miriam
Berichten: 6613
Lid geworden op: 03 mar 2005, 18:41
Locatie: temse

Bericht door miriam » 23 dec 2008, 13:17

heb naar de winkel gebeld en ze komen kijken,blijkbaar staat er toch ergens een instelling mis.
googeld eens kreeg ik als antwoord (maar dit anwoord dulde ik niet ze)

Raar was ook mijn problemen met het instaleren van de printer
kreeg een stomme uitleg van ja met hp .....

op de chat geraakte ik ook al niet.

En ge verwacht toch als je een duur spel koopt dat alles goe werkt.

De laptop hebben ze in den tijd komen instaleren samen met de router
en deze moeten ze ook maar goed komen zetten.

Want het is een stom iets maar het moet werken he.

Ik laat hier graag als schermbeveiliging een persoonlijke diareeks lopen.

Allé merci voor alle tips

en als er nog iemand een tip heeft?
ook ziek zijn ga ik overwinnen.

Gebruikersavatar
Cyber
Berichten: 766
Lid geworden op: 29 jun 2008, 17:08
Locatie: Gent
Contacteer:

Bericht door Cyber » 23 dec 2008, 13:59

miriam66 schreef:Raar was ook mijn problemen met het instaleren van de printer kreeg een stomme uitleg van ja met hp .....
Wat is het probleem met de installatie van je printer dan juist? Als je de XP driver hebt, moet dat toch werken?

Nic

Gebruikersavatar
miriam
Berichten: 6613
Lid geworden op: 03 mar 2005, 18:41
Locatie: temse

Bericht door miriam » 23 dec 2008, 17:35

ik had het cd'tje daar niet meer van.(dat was gecracht op mijn oude pc )

Dus ik moest een driver van het internet halen ,allemaal geen probleem want dat was ook mijn eerste keer niet dat ik dat moest doen.

Bij de vraag sluit nu uw printer aan ,pats boem het spel geblokeerd.
kon geen kanten meer op.
Met de knop uitgezet (slecht idee blijkbaar)

Want bij het heropstarten kreeg ik steeds foutmeldigen dat hij bezig was met en onafgewerkte taak.

Ik al in panniek,haja nieuwe pc.
gans den nacht op laten staan,en s'morgens kreeg ik uur per uur een stukje beweging.
Tot ik een systeemherstel kon doen.

firefox geinstalleerd (weet je nog op uw aanraden)
daarvan perfect terug diene driver kunnen instaleren + ook printer.

Maar nu afblijven en das ze maar eens komen kijken naar die schermbeveiliging.
ook ziek zijn ga ik overwinnen.

Gebruikersavatar
cactus
Berichten: 2249
Lid geworden op: 07 mei 2006, 11:21
Locatie: Leuven
Contacteer:

Bericht door cactus » 23 dec 2008, 18:39

Je hebt toch de laatste servicepack van XP he miriam?

Check dit eens door rechts te klikken op "deze computer" - en "eigenschappen". Als het een nieuwe computer is, MOET dit sp3 zijn, anders gaat je computerboer zwaar in de fout.

C
"every new beginning comes from some other beginnings end"
(semisonic)
www.casacampello.be

Gebruikersavatar
miriam
Berichten: 6613
Lid geworden op: 03 mar 2005, 18:41
Locatie: temse

Bericht door miriam » 23 dec 2008, 18:48

ja dat is nen 3


De cd had ik nog van over een paar weken terug.

(had toen voor xp terug gekozen omdat ik vreesde dat mijn oude pc vista niet kon draaien)
Mss raar om nu niet voor vista te gaan ,maar hechtte daar geen balang aan.
ook ziek zijn ga ik overwinnen.

Gebruikersavatar
cactus
Berichten: 2249
Lid geworden op: 07 mei 2006, 11:21
Locatie: Leuven
Contacteer:

Bericht door cactus » 23 dec 2008, 19:05

En wie heeft die xp geïnstalleerd, je computerwinkel? Geef ook eens wat meer info over de pc, is het een bepaald merk, of is het iets op-maat?

C
"every new beginning comes from some other beginnings end"
(semisonic)
www.casacampello.be

Gebruikersavatar
miriam
Berichten: 6613
Lid geworden op: 03 mar 2005, 18:41
Locatie: temse

Bericht door miriam » 23 dec 2008, 19:28

ja de winkel heeft alles geinstalleerd.

wat erin zit?
ppff nu vraagde mij wa

consair 2048 mb ,800 mhz TWINX PC 6400,?????
samsung 320 GB SATAII 16mb 7200pm ??????



tja dat sta hier allemaal in detail maar pppff
ook ziek zijn ga ik overwinnen.

Gebruikersavatar
Cyber
Berichten: 766
Lid geworden op: 29 jun 2008, 17:08
Locatie: Gent
Contacteer:

Bericht door Cyber » 23 dec 2008, 20:34

miriam66 schreef:tja dat sta hier allemaal in detail maar pppff
Dan kan je geen hulp verwachten....wij dan ook pfffffff :twisted:

Nic

Plaats reactie