chat

Vragen en antwoorden over het gebruik van allerhande internettoepassingen.
Gebruikersavatar
miriam
Berichten: 6613
Lid geworden op: 03 mar 2005, 18:41
Locatie: temse

chat

Bericht door miriam » 22 dec 2008, 00:30

heb een nieuwe pc en ik geraak daar niet met op de chat?
krijg steeds weer de melding dat mijn beveiling dit niet vertrouwd?

hoe geraak ik daar van af

Geplaatst na 10 minuten 22 seconden:

is dat nu weer voor te lachen????????? :cry: :twisted:
plezant ze dat jij alles in het belachelijke moet trekken
antwoordt dan niet he

niet iedereen is een pcfreek he
ook ziek zijn ga ik overwinnen.

20100226

Re: chat

Bericht door 20100226 » 22 dec 2008, 00:44

miriam66 schreef:heb een nieuwe pc en ik geraak daar niet met op de chat?
krijg steeds weer de melding dat mijn beveiling dit niet vertrouwd?

hoe geraak ik daar van af

Geplaatst na 10 minuten 22 seconden:

is dat nu weer voor te lachen????????? :cry: :twisted:
plezant ze dat jij alles in het belachelijke moet trekken
antwoordt dan niet he

niet iedereen is een pcfreek he
:shock: :? :?: :?:

Gebruikersavatar
miriam
Berichten: 6613
Lid geworden op: 03 mar 2005, 18:41
Locatie: temse

Bericht door miriam » 22 dec 2008, 00:45

ja eric daar kan ik niks aan doen he als ze hun bericht terug wissen

maar merci cactus zal ik maar zeggen
ook ziek zijn ga ik overwinnen.

20100226

Bericht door 20100226 » 22 dec 2008, 00:47

miriam66 schreef:ja eric daar kan ik niks aan doen he als ze hun bericht terug wissen

maar merci cactus zal ik maar zeggen
10 minuten en 22 seconden later???
Trage PC gekocht misschien? :wink:

Gebruikersavatar
miriam
Berichten: 6613
Lid geworden op: 03 mar 2005, 18:41
Locatie: temse

Bericht door miriam » 22 dec 2008, 00:49

neeze gene trage wel éne die precies tegoe beveiligd is

dus mss kun jij een beter antwoordt geven??
ook ziek zijn ga ik overwinnen.

Gebruikersavatar
Cyber
Berichten: 766
Lid geworden op: 29 jun 2008, 17:08
Locatie: Gent
Contacteer:

Bericht door Cyber » 22 dec 2008, 04:02

Miriam,

Als je die melding krijgt, kan je dan niet gewoon op ok of continue of ja klikken? Het is normaal dat je eerst een melding krijgt, dat is voor de java die door de chat gebruikt wordt. Je krijgt een melding maar je aanvaardt die gewoon en dan zou het moeten werken.

Geef anders eens de exacte melding die je te zien krijgt, daarmee kunnen we je al een stuk verder helpen.

Grtz,

Nic

Gebruikersavatar
miriam
Berichten: 6613
Lid geworden op: 03 mar 2005, 18:41
Locatie: temse

Bericht door miriam » 22 dec 2008, 10:31

nee cyber het is niet die gewone melding
maar iets in de vorm dat de beveiliging geen site's zonder handtekening accepteerd
activv besturing?

toe, ben ik gaan zoeken
onder de extra's om dat uit teschakelen maar is mij nog niet gelukt

Zit ondertussen met een zwaarde probleem pc staat geblokeerd (zit nu op die v dochter)
probeerde dus den driver van de printer te instaleren en die is om één of andere rede mislukt
Dus dikke penarie (heb dat ding al zoveel geinstalleerd he)

Ik hoop nu dat het diene printer niet was die zoveel problemen gaf in het verleden?

Dus schrik nu he

Want ge weet ook wat een nieuwe pc kost.

Das was hier bij de 600 eoro hoor voor den bak alleen.

Toch merci voor een deftig antwoordt te geven en het ook niet in het belachelijke te trekken.
ook ziek zijn ga ik overwinnen.

Gebruikersavatar
Werner
Teamlid
Berichten: 10285
Lid geworden op: 18 okt 2004, 09:22
Locatie: Pajottenland

Bericht door Werner » 22 dec 2008, 11:11

Op een nieuwe PC staat soms een (probeerversie van een) anti-vanalles programma. Misschien dat die een aantal zaken blokkeert waarvan jij gewoon bent dat die gewoon werken.

't Zal de tijd van het jaar zijn, maar ik heb zaterdag ook een nieuwe PC gekocht, en daar stond (tot mijn lichte verbazing) een trial versie van Norman ASA op. Zolang dat ding mij niet teveel ambeteert laat ik het lopen, maar bij de eerste nukken vliegt het er onverbiddelijk af.
No one is useless in this world who lightens the burdens of another (Charles Dickens)

130718

Bericht door 130718 » 22 dec 2008, 11:23

ik heb vista op m'n pc, en kreeg m'n printer er ook niet op geïnstalleerd..allee de printer wel maar de scan dan weer nie..
't is soms een gedoe zenne.

Gebruikersavatar
Cyber
Berichten: 766
Lid geworden op: 29 jun 2008, 17:08
Locatie: Gent
Contacteer:

Bericht door Cyber » 22 dec 2008, 11:53

Miriam,

Kan je eens exact overschrijven welke fout je krijgt? Ik zoek het dan wel verder voor je uit hoor. Ik vermoed dat het met de IE beveiligingsinstellingen te maken heeft. Anders moet je eens proberen om Firefox te installeren en daarmee eens te proberen. Indien het met FF wel werkt, ligt het aan je IE.

Je kan achteraf dan nog kiezen of je FF behoudt of niet. :)

Grtjs,

Nic

Gebruikersavatar
miriam
Berichten: 6613
Lid geworden op: 03 mar 2005, 18:41
Locatie: temse

Bericht door miriam » 22 dec 2008, 12:38

ppppff eindelijk ik ben hier weer
na uren ,zeg maar nacht heeft hij hier eindelijk een systeemherstel willen doen

En nee werner daar staat niks op dat niet origineel is
dat wil zeggen dat ik een gekochte versie heb van bullgard

en ik heb speciaal gevraagd om er xp op te zetten weer omdat ik die ook origineel heb

Wat ik enkel niet meer had ,is de cd van mijne printer die was gecracht op vorige pc .
Maar ik had daar achter al de pc kunnen instaleren met een driver van hp.
Vanaf het internet.

Dus vorige keer lukte mij dat perfect.

hp 4180 (dus ook nog gene oude brol)

Bij de chat onving ik volgend bericht
Deze software wordt geblokeerd omdat de uitgever niet kon worden vast gesteld

Dus ergens staat mijn pc daar beveiligd op
ben dan gaan kijken onder internetopties

nog niks gevonden tot nu toe

Geplaatst na 2 minuten 18 seconden:

ohja heb nu firefox geinstaleerd
ook ziek zijn ga ik overwinnen.

Gebruikersavatar
Werner
Teamlid
Berichten: 10285
Lid geworden op: 18 okt 2004, 09:22
Locatie: Pajottenland

Bericht door Werner » 22 dec 2008, 12:43

miriam66 schreef:Bij de chat ontving ik volgend bericht
Deze software wordt geblokkeerd omdat de uitgever niet kon worden vast gesteld
Dan is het blijkbaar een ActiveX probleem; opletten als je aan die instellingen prutst.
No one is useless in this world who lightens the burdens of another (Charles Dickens)

Gebruikersavatar
miriam
Berichten: 6613
Lid geworden op: 03 mar 2005, 18:41
Locatie: temse

Bericht door miriam » 22 dec 2008, 12:48

ja werner juist ,had ik hier ook al ergens gemeld
en ik had er inderdaad aan gepruts

/ongekende sites steeds vragen ;dat hielp niet

beveiliging uitzetten ,kreeg ik een gevaarzone voor de pc?
maar dat hielp evenmin


en toen gaf ik er de brui aan en ben ik aan diene printer begonnen he
ook ziek zijn ga ik overwinnen.

Gebruikersavatar
Werner
Teamlid
Berichten: 10285
Lid geworden op: 18 okt 2004, 09:22
Locatie: Pajottenland

Bericht door Werner » 22 dec 2008, 12:54

miriam66 schreef: heb nu Firefox geïnstalleerd
Je levenskwaliteit is er een stuk op vooruit gegaan. 8)
Gewoon het uitvoeren van de toepassing aanvaarden en klaar is kees.
No one is useless in this world who lightens the burdens of another (Charles Dickens)

Gebruikersavatar
miriam
Berichten: 6613
Lid geworden op: 03 mar 2005, 18:41
Locatie: temse

Bericht door miriam » 22 dec 2008, 13:08

awel euh geloof het of niet printer kunnen instaleren via firefox.
zonder problemen

ik snap het echt nit goed hoor.

Geeft explorer dan die problemen?

nu de chat nog he

Weet iemand wat ik wel en niet mag in die beveiliging?

(Dat de pc terug werkt is nog een last ,zeg maar schrik minder ze)

De vorige is 5 keer binnen geweest en 2 keer uitgebrand ,dus ik begon echt te denken dat die printer conflicten gaf.
ook ziek zijn ga ik overwinnen.

Gebruikersavatar
Nathesi
Berichten: 6627
Lid geworden op: 29 nov 2004, 23:39
Locatie: Sint-Amandsberg

Bericht door Nathesi » 22 dec 2008, 13:22

miriam66 schreef:nu de chat nog he
Geraak je ook met Firefox niet op de chat?
Op een dag ontmoetten Vriendschap en Liefde elkaar. Liefde vroeg: "Waarom besta jij, terwijl ik al besta?"
Vriendschap glimlachte en zei: "Om een glimlach te brengen waar jij tranen achterlaat"

Gebruikersavatar
miriam
Berichten: 6613
Lid geworden op: 03 mar 2005, 18:41
Locatie: temse

Bericht door miriam » 22 dec 2008, 13:47

nee net dezelfste melding
ook ziek zijn ga ik overwinnen.

Gebruikersavatar
Werner
Teamlid
Berichten: 10285
Lid geworden op: 18 okt 2004, 09:22
Locatie: Pajottenland

Bericht door Werner » 22 dec 2008, 13:59

miriam66 schreef:nee net dezelfste melding
Instellingen in je menu:

Tools > Options
in de Content Tab aanvinken: Enable Javascript en Enable java

in de Applications Tab moet in de lijst naast Application "Always ask" staan.

Als je dan de chat probeert te openen vraagt die of de toepassing mag gestart worden. Click op "Run" en je bent binnen.
No one is useless in this world who lightens the burdens of another (Charles Dickens)

Gebruikersavatar
Cyber
Berichten: 766
Lid geworden op: 29 jun 2008, 17:08
Locatie: Gent
Contacteer:

Bericht door Cyber » 22 dec 2008, 14:02

Probeer eens om http://www.houvast.be toe te voegen aan je vertrouwde websites.

Nic

Gebruikersavatar
miriam
Berichten: 6613
Lid geworden op: 03 mar 2005, 18:41
Locatie: temse

Bericht door miriam » 22 dec 2008, 19:27

niks

Geplaatst na 11 minuten 5 seconden:

gevonden
java kunnen istaleren

nu moet dienen chat nog werken

Geplaatst na 5 uren 13 minuten 1 seconde:

heb het in orde gekregen
ook ziek zijn ga ik overwinnen.

Plaats reactie